Arrangementer

Torsdag den 6. oktober 2022 kl. 10.00 – Torsdagstræf i Graverhuset – Rejsby
Ved efterårets første torsdagstræf kommer museumsinspektør H. E. Sørensen og fortæller om marsken.

Søndag den 16. oktober kl. 15.30 – Indvielse af den nye kirkeklokke – Roager
Vi indvier Roager Kirkes nye kirkeklokke ved en festlig eftermiddagsgudstjeneste, der afsluttes med, at vi hører klokken ringe solen ned. Herefter er menighedsrådet vært ved et lille traktement.

Søndag den 16. oktober kl. 14.00 – Konfirmandgudstjeneste – Vester Vedsted
Kom og vær med til en spændende og anderledes gudstjeneste, som handler om æblet som livs- og syndefaldssymbol. Konfirmanderne fortæller og står for gudstjenesten sammen med præst Therese Solten.

Søndag 23. oktober kl. 14.00 – Koncert – Hviding
Gæster pianist/organist Hans Esbjerg fra
Fredericia og bassist Jens Jefsen Christensen fra Århus Hviding kirke. Hans Esbjerg er bl.a. kendt for sin nyfortolkning af danske salmer. Jens Jefsen Christensen er kendt for sit samarbejde og utallige koncerter med legendariske Poul Dissing og Benny Andersen. Sammen har de udgivet cd’en Nice Noise Sweet Silence. Og vil denne eftermiddag levere en rytmisk fortolkning af sange og salmer. Eftermiddagen sluttes af med en forfriskning våbenhuset.
Vel mødt til en fin musikalsk oplevelse.

Torsdag den 17. november kl. 10.00 – Vincen Van Gogh – Rejsby
Jørgen Bork Hansen og fortæller om Vincent Van Gogh.
Vincent Willem van Gogh (født 30. marts 1853 i Zundert i Nederlandene, død 29. juli 1890 i Auvers-sur-Oise i Frankrig) var en hollandsk maler. Han er en af de mest betydningsfulde kunstnere i europæisk kunsthistorie. Van Gogh nåede at male ~900 malerier og ~1100 tegninger i en periode på 8 år. Vi starter med kaffe og rundstykker.
Arrangementerne er gratis.

Onsdag den 23. november kl. 19.00 – Jagtgudstjeneste – Hviding
Med lyden af jagthorn og blæsere holder vi jagtgudstjeneste i en festligt pyntet kirke. Efterfølgende er der spisning i sognehuset.

Søndag den 27. november kl. 19.00 – Adventskoncert – Vester Vedsted
Adventskoncert med Kragh Møller Band.
Bandet er et lokalt 14 mands underholdningsorkester, der har eksisteret i små 40 år. Deres repertoire er meget vidtspændende. De leverer musik med deres eget unikke og svingende særpræg – en blanding af jazz, swing og underholdningsmusik. Denne adventsaften vil Kragh Møller Band i samspil med salmer og kirkeorglet fylde kirkerummet med glæde, der er en
naturlig forlængelse af adventstiden. De vil med ord og toner søge at gøre adventstiden nærværende. Efter koncerten byder menighedsrådet på et glas gløgg, kaffe, te og klejner i sognegården.
Alle er velkomne

I begyndelsen af december – Julekoncert – Rejsby
Julekoncert med Vellyd.